la casa de l'avi

+Fotos
-Fotos
+Fotos
-Fotos

PROJECTE: Rehabilitació en edifici catalogat
SUPERFÍCIE: 90 m2
LOCALITAT: Poble Sec, Barcelona

Quan la jove parella ens va demanar reformar l'antic habitatge familiar dels seus avis, sabíem que el repte era aconseguir un pis amb prestacions actuals però sense perdre la seva essència.
Com gairebé totes les cases antigues, ens trobem amb un espai totalment compartimentat i sense quasi bé, cuina ni bany. No obstant això, aquest pis lluminós amb 3 façanes, terres hidràulics i sostres de revoltó tenia molt potencial.
En ser un edifici catalogat ple d'història, no vam poder modificar massa la distribució inicial, però gràcies a uns canvis molt específics en la distribució, vam aconseguim ampliar el saló principal, construir dos banys complets i convertir l'antiga galeria en una lluminosa cuina.
Una vegada finalitzada l'obra, els propietaris van aconseguir donar el toc personal a la seva nova llar amb bon gust i seguint el concepte de la reforma.